Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

 

Desplaceu-vos amunt

Amunt

Ester Ballart Hernàndez Beca Art 1989

Autor
Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona (1981-1986) i cursos de doctorat en Història de l'Art a la Universitat de Barcelona (1987-1991). Guanyadora de la beca d'art de la Fundació Güell el 1989 amb el treball: “Programes pictòrics del segle XVIII a Catalunya”.

 

Sòcia fundadora de “Sinergia-360“,  cooperativa de treball associat i d’iniciativa social.

Fundadora y creativa de VUIT DESIGN  Desenvolupament de la tenda on-line, el Community Management i la monitorització. A més dissenyo i fabrico tots els models disponibles a la tenda on-line. Oferim collars, arracades, clauers y cueters completament artesanals, amb la possibilitat de personalitzar-los amb dates, missatges o inicials.

 

Al llarg dels anys he treballat en l’ensenyament universitari, el món editorial, els mitjans de comunicacióInternet i les noves tecnologies.

Ocupació actual

  • Community Manager en Planificats Consultoria i Gestió. Actualment estic desenvolupant el blog empresarial i els perfils en les xarxas socials.
  • Col·laboradora de la revista Tot Sant Cugat. Gestiono la secció infantil que inclou un conte, recomanacions, activitats, Apps infantils i recomanacions de pàgines web. (2007 fins ara).

Anteriorment he treball en altres llocs

  • Dinamització escolar 2.0 a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallés. Gestió i edició de continguts i imatges de la pàgina web infantil de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. (2006 fins desembre 2011).
  • Col·laboradora a Cugat.cat. Producció i locució dels programes radiofònics Identitats i l’Escapada. (2002 – 2007).
  • Editora externa del Grup Promotor Santillana. Edició de texts d’autoria externa, gestió de les imatges del llibre i elaboració dels exercicis (2006).
  • Redactora a Edebé de llibres de text escolar de Coneixement del Medi, Plàstica i Societat, Cultura i Religió. (2004 – 2006).
  • Professora d’Història de l’Art i Geografia Turística a l’Escola Universitària de Turisme Santa Maria (1987 – 1997).
  • Professora d’Història de l’Art i Geografia Turística a l’Escola Universitària de Turisme CETA. (1987 – 1989).
  • Tutora a la Facultat de Geografia i Història a UNED-FERT. Tutora d’Humanitats, Història de l’Art i Geografia. (1987 – 1998).