Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

 

Desplaceu-vos amunt

Amunt

Gabriela Gallego Beca Pintura 2011

"El Cabanyal #12". Oli / tela (99,7 x 150 cm).

Llicenciada en Belles Arts en l'especialitat de Pintura per la Universitat de Barcelona (2006/11). El 2008 rep la beca Erasmus a Anglaterra a l'School of Creative Arts, University of the West of England, a Bristol. El 2011/2012 compagina els seus projectes pictòrics a la Residència d'Nau Art (Barcelona) amb estudis de Postgrau en Artteràpia per la Universitat de Girona.

 

El 2011 és seleccionada per la IV Beca d’Estudis d’Autocugat. El mateix any obté la beca de Paisatge del Paular de la Reial Acadèmia d’Història i Art de Sant Quirce, a Segòvia. També en el mateix any, li concedeixen la beca de Pintura de la Fundació Privada Güell on desenvolupa el projecte Architékton: el Cabanyal.

De les exposicions col·lectives destaca la de la sala d’exposicions del Reial Cercle Artístic a Barcelona, la de la Galeria Arnau, la del Palau de Quintanar i la del Museu de Sant Cugat. Compta amb tres obres en diverses institucions: Universitat de Barcelona, Acadèmia d’Història i Art de Sant Quirce i Fundació Privada Güell.

A la Fundació Antonio Gala desenvolupa el projecte pictòric paisatgístic Oikos. En ell tracta de contraposar les polítiques de conservació urbanística amb les de destrucció.