Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

 

Desplaceu-vos amunt

Amunt

Isabel Maynés Miracle Beca Música 1994

Autor
Guanya la beca de la Fundació Güell de 1994 per realitzar els estudis del Master of Music de la Universitat de Yale a la classe de Nancy Allen. Actualment viu i treballa a Granada.

 

Neix a Barcelona on inicia els seus estudis musicals i escull l’arpa com a instrument. El 1985 es trasllada a París per estudiar amb Fabrice Pierre i Martine Blot.

De 1989 a 1994 és arpa solista de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE) on imparteix classes amb Magdalena Barrera. A l’agost de 1994 entra al programa Master of Music de la Universitat de Yale a la classe de Nancy Allen.

Ha fet nombrosos recitals d’arpa i concerts de música de cambra a Espanya, França, Alemanya, Angola i Estats Units. Entre 1989 i 1994 realitza també l’espectacle infantil “Tina toca el arpa”, espectacles alternatius i actuacions amb poesia. Ha participat des de l’any 2000 en els Programes Didàctics del Circuit Andalús de Música i entre 2001 i 2003 en el mateix Circuit, amb la formació Trio Silenus de flauta, viola i arpa, els programes de concert “El color de la música”, “Alrededor de Picasso” i “Mediterráneo Contemporáneo”. Ha col·laborat amb les orquestres de Santiago de Compostel·la, València, Còrdova, Almeria, Oviedo, Teatre Lliure de Barcelona, Barcelona 216, OBC, Simfònica del Vallés i des del 1991 col·labora com a arpa solista de l’Orquestra Ciutat de Granada.

Ha realitzat els muntatges infantils “El Desván de Arpatrapo”, i després de fundar el Grup Nelken, l’espectacle “Música en los zapatos”. Amb tots ha participat al Circuito Andalús de Música, Circuit Abecedària, Festival de Música Espanyola de Cadis, Concerts Didàctics de l’OCG , havent realizat més de 200 actuacions en teatres, auditoris i col·legis.