Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

 

Desplaceu-vos amunt

Amunt

Mariano Espinosa Beca Pintura 2001

"Leire I". Oli sobre contraplacat. 92 x 65 cm. 2001.

Beca pintura 2001

Doctor l'any 2010 per la Universitat de Barcelona en l'especialitat Pintura amb la tesi doctoral "Les resines alquídiques aplicades a la pintura artística".

 

“Quan vaig guanyar la beca de la Fundació Güell, el 2001, el concurs estava obert als membres del Reial Cercle Artístic i el Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona menors de 30 anys. S’havien de presentar cinc obres, lAlbert, un col·lega de la facultat, em va ajudar a portar-les amb el seu cotxe. Va ser una il·lusió guanyar perquè va ser el meu primer premi de pintura”.

Guanyador de la Mostra Jove d’Arts Plàstiques de la Rioja el 2001 i el 2005, de la Beca Talens el 2002, del Premi de Pintura Sanvisens de Sitges el 2002, del II Concurs de Pintura del Col·legi d’Arquitectes i Aparelladors de la Rioja el 2002 i de la beca per a la formació d’artistes de la comunitat autònoma de la Rioja el 2004.
Les seves obres són presents a les col·leccions de la Fundació Güell, l’Ajuntament de Sitges, Talens Espanya, el Col·legi d’Arquitectes i Aparelladors de la Rioja, el Museu de la Rioja, la Fundació Cajarioja i la Comunitat Autònoma de la Rioja.
Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives.
Etiquetes