Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

 

Desplaceu-vos amunt

Amunt

Sílvia Muñoz d’Imbert Beca Art 1999

Autor
Guanyadora de la beca amb el treball “El camí envers el I Saló d’Octubre (1939-1948)”. Actualment és la directora del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA).

 

És historiadora, crítica d’art i comissària independent. Actualment és membre del Ple del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona, del Consell assessor del Museu de Montserrat (MDM), de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA) i també de l’Associació Internacional de Crítics d’Art (AICA).

Com a comissària d’exposicions, Muñoz ha dut a terme, entre d’altres, ‘Jordi Fornas, pintor’, ‘Arnau Puig. Pensar la imatge’, el cicle d’exposicions sobre Josep Guinovart a la Fundació Privada Espai Guinovart d’Agramunt, ‘Donacions, 2000-2012’, ‘Capses secretes. Joan Ponç, 1975-1980’, ‘Tapissos i llibres d’artista’, ‘Trilogia de la privadesa’ i ‘Porta}Zush.1961-1979’.

L’any 2009 va rebre el Premi ACCA en la categoria d’exposicions d’art contemporani, atorgat per l’Associació Catalana de Crítics d’Art, juntament amb la Fundació Suñol pel comissariat de l’exposició “Porta}Zush.1961-1979”.

Sílvia Muñoz ha participat en diverses publicacions com a documentalista, editora i escriptora i ha estat col·laboradora del diari ‘El PuntAvui’ (2002-2007) i d’altres publicacions periòdiques com ‘Art Notes’, ‘El Temps d’Art’ i ‘Revista de Catalunya’. Actualment, també col·labora periòdicament a ‘Serra d’Or’ i ‘Bonart’.